Fire Seminar – een begrip sinds 2009

Sinds 2009 wordt het Fire Seminar georganiseerd door Kingspan. Ondanks de onbekendheid van het evenement in de verschillende branches werd het evenement tóch direct goed bezocht. Tijdens deze 1e editie werd het evenement door de bezoekers omarmd en werd de organisatie regelmatig gecomplimenteerd met de onpartijdigheid, de stimulatie van openhartige discussies en de samenstelling van een hoogwaardig programma.

De lustrumeditie in 2014 stond grotendeels in het teken van brandtesten. Dit was niet verwonderlijk gezien de roep uit de markt om meer kennis over praktijkbranden en een groeiende behoefte aan statistische informatie over brandincidenten. Ieder jaar staat een ander thema centraal, wat steeds terug te zien is in de vormgeving van het programma. De 8e editie, in 2019, had als thema ‘Brandveiligheid op daken: dit moet u weten…’

Een impressie van de afgelopen editie

Lees hier het dagverslag van het Fire Seminar 2019 terug: PV-panelen op daken – dit zijn de 5 punten waar je op moet letten bij brandveiligheid. Of bekijk hieronder de officiële aftermovie van het event.