Fire Seminar – locatie

De 8e editie van het Fire Seminar in 2019 vindt plaats in Rotterdam. In de voormalige DNB dependance aan de Boompjes in Rotterdam bevindt zich het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Hét middelpunt van de zakelijke verzekeringsmarkt waar professionals elkaar in een nieuwe tijdsgeest ontmoeten, samenwerken en kennis delen. De perfecte plek om dit jaar ons Fire Seminar te laten plaats vinden. Wilt u er ook bij zijn? Meld u dan hier aan.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren in een van de volgende parkeergarages. U krijgt van ons een uitrijkaart bij aankomst op het Fire Seminar.

  • Parkeergarage De Boompjes: Terwenakker 18 (gelegen direct achter het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum). Parkeerplaatsen: 623.
  • Parkeergarage Erasmusbrug: Gedempte Zalmhaven (aan het Willemsplein, 7 min. loopafstand). Parkeerplaatsen: 327.
  • Parkeergarage Wijnstraat: Wijnstraat 78 (5 min. loopafstand). Parkeerplaatsen: 163.

Openbaar vervoer vanaf Rotterdam CS

  • Metro D (richting De Akkers) of Metro E (richting Slinge): uitstappen bij halte Leuvehaven. Via de Schiedamsedijk loopt u in 8 minuten naar het Fire Seminar.
  • NS Intercity (richting Vlissingen): uitstappen bij station Rotterdam Blaak. Via de Verlengde Willemsbrug loopt u in 12 minuten naar het Fire Seminar.

Het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum is zowel vanaf de Boompjes als de Terwenakker te betreden.